Tuesday, December 21, 2010

Mari Beramal..

Secara teori aqsa syarif ada 19,331 fans. Tolak tak aktif tinggal 10,000. Kos Kilang Roti Palestin RM 630,000. Kalau seorang sumbang RM 63 dah cukup satu kilang. Mcamana kalau korang print poster ni dan ajak kwn, bos, keluarga, org kampung, kariah masjid, jiran, cikgu, murid, dll. Jgn banyak, minta seorang RM 50 je. Tentunya kilang roti Malaysia di Palestin ini akan cepat menjadi kenyataan. Aqsa Syarif target 3 bulan siap.keterangan lanjut sila klik like di FB

Wednesday, November 17, 2010

upsr

haha..ni citer lama..masa hari keluar result UPSR pada 11 November2010 (Khamis)...klu tengok gambo2 ni mesti ada yg menyampah apsal nak bergambor sakan segala kan...hahaha jgn la jeles ekk..nama pun hari khamis, so berbatek la kami hari tu...kebetulannya pulak ramai yg berbaju purple hari tu, ramai jugak yg bawak kamera sbb result keluar kan..apa lagi posing aje la...

30 orang murid yg dpt 5A tahun ni berbanding 21 org tahun lepas. Alhamdulillah..tahniah buat semua..murid, guru, sekolah, ibu bapa dll...



model tangga..kak Bid pun join..cayalah..
muka happy puas hati sebab?...
aishhh pose yg tak bleh blahh...
barisan guru2 yg mantap..erkk mantap??
kat bilik guru sebelum pengumuman rasmi result upsr kat dewan

sebelum balik lepak kat computer lab lepas penat menahan sebak..huhu...
hari purple sedunia!!....

annual dinner 2010

ni masa majlis Annual Dinner 2010 ...pada 14 November (Ahad). sehari lepas sukan tahunan..sume muka dah rentung berjemur masa sukan, so kena tepek mekap tebal2 sikit..heheh...last minute tukar tempat kat Suria City Hotel ke apa tah namanye..kat Stulang Laut..
Tema malam tu Malam Sehati Sejiwa ,hitam+merah, casual n glamour..haha layankan aje laa...aku x sempat bershopping so pakai baju lame zaman bile tah nasib baik muat lagi.haha...xpela ikut tema jugak wpun sikit je merahnye...apa2 pun sgt best biasala sktp buat event klu x best pun jadi best sebab ada kwn2 yg best..apa kau merepek ni umi oii..

leno+umie+lily
sha+leno+umie+lily
geng bergambau
kaki posing....

gambar sumber bernama eh tak..sumber kak ana & sha...

hari sukan 2010

Hari Sukan Tahunan Sekolah 2010 berlangsung pada 13 November 2010 (Sabtu) yg lalu..gmbar-gambar ni diambil dari koleksi En Sulaiman iaitu photographer ekslusif utuk sekolah aku..credit to him..

Oleh kerana belog ini haku yg punya, so haruslah gambau aku je yg aku tepek..gambar2 lain yg melambak tu tak mampulah aku nak tolong upload.huhu...

Cuaca di hari kejadian sangat la panas terik yg amattzz...nasib baik dah stand by awal2 topi artis n sunglasses..tapi sarung tangan plak tak jumpa dlm keta...(pada hari tu laa..) pada saat dan ketika menaip ni baru tau yg sarung tangan tu dah kena sedut dgn vacuum cleaner..sape punye keja?? huu..laki ku la... T_T

Tugas aku hari tu penjaga masa..kena la duk tepi balapan menunggu pemenang..berpanas la dgn kwn2 yg lain..




oppsss...pegawai penjaga masa agak tak profesional sebab sibuk menyokong gak...x bleh nak kontrol laa..teringat zaman2 sekolah dulu..

bersama Ily Mai...dh mcm ikan masin memasing berjemur..
ni penjaga masa ke penjaga petrol pump? Shell kena bagi aku komisen nih..

pasukan perbarisan rumah Hijau..menang lagi tahun ni..yeayy..x sesia usaha kitorang..
cun..cun...
aishhh..ni mcm biasala..geng bergambau pantng nampak kamera..daripada dok bersepah-sepah, bile ada kamera pandai je memasing ambik tempat..hihik...
cikgu-cikgu mantap n vouge...hahha..iyo la tu...
Ha ni acara terakhir penyampaian hadiah dan berkumpul ramai2 utk penutup..ni betul2 dah mcm ikan masin..ape2 pun best+seronok...opss last pic ni taken from kak ana's collections..
okay lah bye!bye!bye!...

Tuesday, November 2, 2010

merepek meraban meroyan

Wednesday, November 3, 2010





dah masak lom makcik1:13 PM




Me
aleen osman




lom1:13 PM

lapaq nih1:13 PM










abis tu wat ape lg1:13 PM

g la masak1:13 PM




Me
aleen osman




buat bodo je la1:13 PM

cet1:13 PM

ko tu dah msk ke1:13 PM










aku xyah masak sbb laki g keja1:14 PM




Me
aleen osman




bila cuti mula la asyik lapa je1:14 PM










ko tu ada anak21:14 PM




Me
aleen osman




sbb kantin x dak huhuhu1:14 PM










da kebulur tu1:14 PM




Me
aleen osman




haha1:14 PM

anak satu anta nursery1:14 PM

satu je tinggl ngn aku1:14 PM

sat g nk kuar1:15 PM










g mane1:15 PM




Me
aleen osman




ada la1:15 PM

sebok je1:15 PM

1:15 PM

jijoe suh p anta seluar dia kt kedai1:15 PM

maleh sebenanye..1:16 PM










asal1:16 PM

koyak ke1:16 PM

repair1:16 PM




Me
aleen osman




tp sbb aku ni isteri solehah..1:16 PM

aah1:16 PM










solehah menda1:16 PM

jait la senrii1:16 PM




Me
aleen osman




dh mgg dia suh1:16 PM

susah la1:16 PM










name je ajar KH1:16 PM




Me
aleen osman




nak oter jd kecik1:17 PM

kentut la ko1:17 PM










owwhh da semakin kecik ke jijoe1:17 PM

cam x caya1:17 PM




Me
aleen osman




hahaha1:17 PM

aku je yg mem besar bagai johan1:17 PM










musykil1:17 PM

1:17 PM




Me
aleen osman




hehe1:17 PM

aku x bg dia mkn1:17 PM

sbb aku malas masak1:18 PM

haha1:18 PM










hahahaa1:18 PM

zalim1:18 PM




Me
aleen osman




x de la1:18 PM

dia keja mcm teruk skang1:18 PM

x lalu mkm1:18 PM

pastu bila org dok puji dia makin kurus dia syok pulak1:19 PM










hoho..1:19 PM




Me
aleen osman




aku je de org puji kurus1:19 PM










hhahaa1:19 PM




Me
aleen osman




huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh1:19 PM










keja teruk camne1:19 PM




Me
aleen osman




taik dh ok ke1:19 PM










hahahahaha1:19 PM

ada ke tnya khabar taik aku1:19 PM

1:19 PM




Me
aleen osman




ke tukar kaler jd putih laks1:20 PM










1:20 PM

ok kot..1:20 PM

tadi berak ok skit1:20 PM

mmg sbb folic asid tu la1:20 PM




Me
aleen osman




ye kot1:20 PM










aku baca kat info dia1:20 PM




Me
aleen osman




ooooooooooooooooo1:21 PM










akan menyebabkan dark faeces1:21 PM




Me
aleen osman




faeces tu tahi ke1:21 PM










in case org yg kurang vit B121:21 PM

ya!1:21 PM




Me
aleen osman




1:21 PM










so aku stop dulu1:21 PM

sbb takut gak1:21 PM

nak refer kat farmasi tu balik1:21 PM

then maybe kena support dgn B12 skali1:22 PM

wah!1:22 PM




Me
aleen osman




x kisah lah ko nak mkn ubat apa pun janji x memudaratkan ko dah la1:22 PM










mcm bagus je cara aku kp1:22 PM




Me
aleen osman




x la bagus sgt 1:22 PM

biasa je1:22 PM










kuang ja1:22 PM

aja1:22 PM

aku baru pas mnum ribena la weh1:22 PM




Me
aleen osman




keless1:23 PM










kelas tak aku1:23 PM

hahhhahh1:23 PM

bengong1:23 PM




Me
aleen osman




kelas la jugak1:23 PM

blh thn la1:23 PM

hahaha'1:23 PM







aleen osman is offline.
(1:26 PM)

TAF Family Day 2009

ALBUM RAYA 2010