Friday, November 23, 2012

Assalamualaikum!!!

waaaahh...wajib la bagi salam supaya jin2, syaiton, hantu jembalang semua bertempiaran lari...giler ahh...dah mcm rumah hantu dah blog aku ni..bertahun aku tinggalkan..walaupun hakikatnye hampir setiap hari (tipu) aku jengah blog ni..jengah sebab nak baca blog2 org lain yg aku link kan kat sini...huhuhu...

alaaa nama pun blog suka suki...bukannye aku cari makan dgn blog ni..lagi pun ni blog syok sendiri..ntah2 xde orang baca ponnn...hahaha (saiko ketawa sorang-sorang)...

sekarang aku tengah cuti sekolah ujung tahun....jadik banyak masa aku depan lektop n ngadap henpon..mungkin sampai satu tahap aku rasa nak muntah ngadap fesbuk..hinggalah skrg ni banyak pic album kat fb aku privatekan for my eyes only..hmmm ntahla xtau nak describe camne...


cuti skolah ni pegi bercuti ke mana??hmm..aku nak bercuti dgn hubby sangatlah tipis harapan..cuti dia dah abis...nasib baik ada kerja2  lain yang boleh mengisi masa aku time cuti ni...antaranya buat hantaran kahwin anak buah aku....design shawl sendiri utk majlis wedding tu...balik kampong pulak wedding anak sepupu..haha bosannye xtvt aku kan?

ok lah tu aje buat kali ni..pas ni nak buat pendinding pagar blog ni supaya xde hantu lagi...ngeh3...bai!


**jembalang ni pon dok boo kat blog ni agaknye...heheh..aku aku kesah??

No comments:

Post a Comment

TAF Family Day 2009

ALBUM RAYA 2010