Tuesday, May 25, 2010

HARI GURU 2010

heheiiiii..everibodi...waduhhh punye la lamer gua x hapdet blog ni..semakin kusam dan muram dah..tuan punye pun malas nak masuk..reason?biasa laa..ape lagi..fesbuk laa..sebabnye slalu update kat fesbuk je..aku hari2 mesti nak masuk fesbuk..sebab aku suke jumpa kawan..terutama skali kawan2 lame la..skang ni pun sepupu sepapat aku da ramai kat FB..so lagi la sronok sbb kalu tak setaun sekali je kitorang jumpa..time raye jer..tak pun kenduri kawen..

OK la.layan la gambor2 sekitar Sambutan Hari Guru yang lepas..aku upload sikit jer..sbb kengkwan aku dah byk upload kat FB/blog dorang..yg aku upload ni pastinye ade muka aku dgn aksi-aksi yg over x hengat..bak kata geng lame aku dulu..aksi mesti lebih...

Time pakai baju kurung ni sebelah pagi..acara mcm biasa la..ucapan..dengar perutusan..persembahan..potong kek..bla..bla..yg ni gambo mase persembahan koir guru.ada 2 persembahan..nasyid dan koir..aku masuk koir laa sebab dah puas bernasyid zaman skolah dulu..lagu kitorang Seiring Sejalan..waaa..happy giler..manyak seronok sebab xde plan ape2.rehearsal pun aku x join..belasah ajer..


Yang ni plak..mase permainan..cikgu pagi vs cikgu petang..cikgu pompuan main futsal dgn berkain batek..cikgu laki main bola tampar dgn kain pelekat (tapi at last dorang x pakai pon..sgt laa tak sporting kan..)


Futsal seri 2-2 so kena penalti..kemenangan utk ckgu petang bagi futsal n bola tampar..tahniah kerana bernasib baik..hahhaa...aku salah sorang ckgu pagi yg kena buat tendangan penalti..hahha..x masuk gol pun..sipi2 ajer..kunun nak nak bagi dramatik sikit masuk ngam2 ker..memang sah kaki 'pengkor'...tapi tak ler se'pengkor' geng aku sorang lagi tu...kih..kih..kih..ape2 pun memang sangat seronok...tapi pastu..ambek kauu..badan+tangan+kaki sumer sakit2 sebab seblah petang main boling plak kat Plaza Angsana.giler..mlm tu mmg migrain aku..pengsann..


Menten senyum+pose wpun tgh panas terik..tengahari wooo..yg tetiba ada jantan muka ala2 mafia tu laa boss@GB kitorang...okie la...chow bebehh...

Sunday, May 2, 2010

The Southern Most Tip Of Mainland Asia

01-05-2010
Sila layan gambar sahaja sebab aku malas nak menaip..aktiviti tak dirancang mase pegi wedding ex-housemate kat Pontian..terus merayap ke tempat ini..sangat bangga kerana telah sampai ke tempat yang diiktiraf dunia ni..(perlu x?)









tetiba dia pulak yang lebih2 bergmbar..sejak bile pulak suke bergambar ntah..kompius aku...

lain lah minah ni yang memang sukee.....

eceh!..poyo nyer....


sila jangan berbaju kurung ke tempat ni...kena kejar monyet nanti susah nak larik...
kapal-kapal yang parking kat sini sangat banyakkk....

sape lagi tembam?








memang pun...macam2 yg sudi menemani..hihi..

group ni tak tau kitorang follow dorang sebab dah kena kejar monyet seblum tu..wah! sangat takot okey..(laki aku yg terlebih takot..menci!..)
muka saspen...wahahaha...



nice view..

hutan paya bakau..





I came, I saw, I conquered = happy!

tak malu nmpk pusat..

peace!..

dari jauh aku ingat kapal selam..rupanye benteng pasir..bole pulak nk bayangkan kapal selam..hilang akal ke...









antara manusia2 yg ada petang tu..


kami dah sampai..korang dah ker? dah ker??...(muke berlagak)
-FIN!-

TAF Family Day 2009

ALBUM RAYA 2010