Monday, April 27, 2009

jalan2...

haha..xtvt pas skul smlm..mengukur jalan JUsco Bkt Indah dgn kak Mala..lunch donut Big Apple..yummy...deliciosooo....

Sunday, April 26, 2009

Congrats 2 SKTP

yeaahh...sktp johan pertandingan rekacipta KH pkt daerah JB.so, pasni akan wakil JB ke pkt negeri lak...congrats utk team sktp...hmm x sesia cikgu dtg skul sabtu lpas.even yg lain syok2 bercuti..huhu..masa penyampaian hadiah dah tgal 3 org je.sorang lg dah kuar utk football..xper la..
tgh bersoal-jawab dgn judges yg a bit fussy..
hehe..teacher observe dari jauh smbil layan facebook..nampak x muka sinchan?
tgh bertukang..
nak menumpang gak..
dah siap..jom posing dulu..


Sunday, April 12, 2009

Our 1st weekend

Hari ni adalah 1st weekend yg kitorg dpt spend time 2gether kat umah after marriage..sblom ni xde kat umah..balik kg la...ada hal la...What happen?huru-hara jadiknye..tgk la kerusi kat bwh ni...camne kusi ni leh patah?lantai ni licin..kaki krusi ni makin lame makin kembang..dah tu Dear kate aku ni xreti dok diam...tgh menyandar kat dia tup2 dua jatuh tergolek..krusi yg dia duduk x patah lak..aku overweight ke?huhu..Nasib baik meja x jatuh skali..ada laptop, periuk nasi (tgh masak) n jug air atas meja..kalu x, selamat laa..Now, krusi dah tgal satu, makan atas lantai je...nak duduk pun kena alas kain kat bwh krusi coz licin sgt..hmm macam2...
Yg spesel nye lunch ari ni Dear masak..bfast pagi td pun Dear yg buat..so sweet..(thanks Dear :-*).Tp yg lg spesel nye, lauk yg dah masak Dear letak atas washing machine..siap tutup dgn tudung saji..sebabnye meja aku guna & penuh dgn laptop n etc...hehe..kelakau hubby aku ni..tu laa..org ajak g jualan gudang Cavenzi xnak..nasib baik x mkn atas washing mchine gak..haha..x senonoh..




am i a shopaholic?

Lama x update blog ni since wedding ari tu..xtau nak tulis ape..no idea..hmm lom sampai sebulan kawen, aku dah start mengabihkan duit lg..huhu..camne ni..sling bag ni dapat 2 ari lepas..order from kak lin..beg hantaran ari tu pun beli dgn kaklin..dia dok US..kalu beli kat M'sia rasanye x mampu aku nak merasa pakai beg Coach ni..ntah2 ni la 2 bijik Coach yg aku ada pertama n terakhir..huhu..'Dear' xtau hage beg2 ni bape...mesti dia penin dgn 'keborosan' wife dia..sori 'dear'..Next week nak tgu shawls lak..beli 2 helai..akak PAR dah paham sgt..kalu dok kuar masuk opis mesti aku tgu parcel dr POSLAJU..

TAF Family Day 2009

ALBUM RAYA 2010